...mert kell egy hely, amely feltöltődés anyának, mókázás a babának!

Szakértőink

Az Anyakuckó létrehozásakor fontos szempont volt, hogy olyan szakértőket kérjünk fel, akik tapasztalataikkal és szakértelmükkel egyaránt tudnak segítséget nyújtani ebben a nehéz időszakban.
Rájuk számíthatunk!
B&B

szakerto-sisak-edinaSziasztok!

Sisák Edina vagyok, személyi edző.

A munkám a hobbim is egyben, amit imádok csinálni.

Bővebben: Sisák Edina

szakertok-farago-annamaria

Faragó Annamáriának hívnak, a Péterfy Sándor utcai kórházban dolgozom dietetikusként. 

Bővebben: Faragó Annamária

szakertok-burjan-szafiBurján Szafi vagyok, immár több mint kilenc éve foglalkozom egészséges táplálkozással. Saját egészségi állapotom volt az ösztönzőm, hogy változtassak étrendemen, életmódomon. 

Bővebben: Burján Szafi

szakerto-cz-szabo-melindaCz. Szabó Melinda vagyok, gyermekklinikai pszichológus. 10 éve dolgozom pszichológusként, utóbbi években egyre nagyobb meggyőződéssel gyermekekkel.

Bővebben: Cz. Szabó Melinda

szakertok-szocs-pinter-anikoSzőcs-Pintér Anikó stílustanácsadó, stylist vagyok. Az utóbbi tíz évben számos cégnél dolgoztam, mint arculatos, stílustanácsadó.

Bővebben: Szőcs-Pintér Anikó

szakertok-lovasz-anitaMeglátásom szerint egy nő megjelenésében szinte elsődleges fontosságú a frizurája!

Bővebben: Lovász Anita

szakertok-csanyi-istvanAzért ragadtam fényképezőgépet, mert hiszem, hogy mindenkinek több arca van, melyet érdemes megmutatni.

Bővebben: Csányi István

szakertok-virag-annaVirág Anna vagyok, és már akkor is kommunikációval foglalkoztam, amikor még nem volt ennyire felkapott.

 

 

Bővebben: Virág Anna

szakertok-borzak-orsolyaSok nő nem is gondolja mekkora szépség lakozik benne. A színek harmóniája, a lehetőségek végtelen sora egy egészen új embert varázsolhat a viselőjéből.

Bővebben: Borzák Orsolya

szakerto-dr-galosi-doraDr. Gálosi Dóra vagyok, 2003-ban kezdtem a fogorvosi pályámat, és most édesanyaként Zuglóban vezetek magánrendelést.

Bővebben: Dr. Gálosi Dóra

Dr Subasicz Éva kicsi

 Dr. Subasicz Éva vagyok, 1968. december 28. napján születtem. Jogi diplomámat 1994. évben szereztem az ELTE Állam-és Jogtudományi Karának nappali tagozatán cum laude minősítéssel. 

Bővebben: Dr. Subasicz Éva