...mert kell egy hely, amely feltöltődés anyának, mókázás a babának!

Szakértőink

Az Anyakuckó létrehozásakor fontos szempont volt, hogy olyan szakértőket kérjünk fel, akik tapasztalataikkal és szakértelmükkel egyaránt tudnak segítséget nyújtani ebben a nehéz időszakban.
Rájuk számíthatunk!
B&B

 profilkepek-lovasz-anitaMeglátásom szerint egy nő megjelenésében szinte elsődleges fontosságú a frizurája! Nem csak a külső, az esztétika világa miatt, hanem a kisugárzásban, jó közérzetben és biztos fellépésben is segít. Legyen szó bármilyen megjelenésről, gyakorlatiasságról, szépségről, praktikumról, ápoltságról.

Igyekszem segíteni neked, hogy megtaláld azokat a formákat, színeket amikkel jól érzed magad a bőrödben.

Ebben társam a 16 éves szakmai tapasztalat, melyet a mindennapokban, fotózásokon, film forgatásokon, divatbemutatók világában és 9 éves oktatói munkám során szereztem.

Emellett folyamatosan veszek részt továbbképzéseken, ahol az egyéniség kerül előtérbe, szétoszlatva mindenféle téves hiedelmet a szögletes divatirányzatok követését illetően.

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a haj viselkedésének megértetésére (ápolására, anyagok, eszközök használatára) ezzel megkönnyítve, hogy akár Te magad is - több, vagy kevesebb energiával - változatos frizurát kreálj magadnak!