...mert kell egy hely, amely feltöltődés anyának, mókázás a babának!

Szakértőink

Az Anyakuckó létrehozásakor fontos szempont volt, hogy olyan szakértőket kérjünk fel, akik tapasztalataikkal és szakértelmükkel egyaránt tudnak segítséget nyújtani ebben a nehéz időszakban.
Rájuk számíthatunk!
B&B

 

profilkepek-szocs-pinter-anikoSzőcs-Pintér Anikó stílustanácsadó, stylist vagyok. Az utóbbi tíz évben számos cégnél dolgoztam, mint arculatos, stílustanácsadó. 2006-ban megalapítottam stílustanácsadással foglalkozó cégemet. A trükköm talán az, hogy ránézésre meg tudom állapítani kinek milyen ruha / stílus állna jól. Ezt a tehetségemet először csak családi körben "kamatoztattam". Számtalanszor kértek meg családtagjaim, barátaim, hogy vigyem el őket vásárolni és osszam meg velük ezt a "titkos" tudást.

Ma már hivatásként űzöm a "personal shoppingolást", és nagyon boldog vagyok, hogy a hobbym egyben a munkám is. A kezdetben természetes folyamat kinőtte magát professzionális stílustanácsadássá, mely mára már egy kellemes hivatássá vált számomra. Ma már a család és a hivatás között próbálom megteremteni az egyensúlyt, persze mellette stílusos és divatos próbálok maradni.