...mert kell egy hely, amely feltöltődés anyának, mókázás a babának!

Jelentkezés képzésre

Jelentkezés képzésre
 1. Neved(*)
  Kérlek add meg a neved!
 2. E-mail címed(*)
  Kérlek add meg az e-mail címed!
 3. Telefonszámod(*)
  Kérlek add meg a telefonszámod!
 4. Melyik képzésünkre jelentkeznél?
  Invalid Input
 5. Gyerekek száma és kora? (akikkel érkezel)
 6. Ha van kérdésed, tedd fel nyugodtan!
  Please let us know your message.

Dr Subasicz Éva nagyDr. Subasicz Éva vagyok, 1968. december 28. napján születtem. Jogi diplomámat 1994. évben szereztem az ELTE Állam-és Jogtudományi Karának nappali tagozatán cum laude minősítéssel. 

Az ügyvédi pályafutásom alatt lehetőségem nyílt arra, hogy egy alapítvány Alkotmány és Jogpolitikai Intézményénél az emberi jogok kiemelt területén, a nők és gyermekek jogainak védelme érdekében konkrét ügyekben, peres és nem peres eljárásokban képviseletet lássak el..

Lehetőségem volt arra is, hogy a Magyar Helsinki Bizottság felkérésére védőként a büntető ügyekben a védelmet ellássam, büntetőjogi gyakorlatot szerezzek.

Pályafutásom során elsődlegesen a családjog területén szereztem a legtöbb tapasztalatot, képeztem és fejlesztettem szaktudásomat.

2006. évtől a Budapesti Ügyvédi Kamara választott tisztségviselője, kamarai titkára vagyok.

Ügyvédként feladatomnak tartottam, hogy a társadalmi szervezetek munkáját segítsem, jelenleg is több alapítvány és egyesület tevékenységét kísérem figyelemmel, jelenleg tagja vagyok Magyar Ügyvédnők Egyesülete és a Nők a Pályán Egyesületnek.

Két kisgyermeket nevelek ügyvédi hivatásom mellett.

Hivatásom során fontosnak tartom a szakmai tudásom folyamatos továbbfejlesztését.

A Budapesti Ügyvédi Kamara 2007 novemberében a kiemelkedő ügyvédi tevékenységért részemre Eötvös Károly díjat adományozott.