...mert kell egy hely, amely feltöltődés anyának, mókázás a babának!

Blogális

Sziasztok!
Minden tapasztalatunkat, élményünket igyekszünk megosztani veletek a mindennapjainkból. Programokat szervezünk, próbálunk segítséget nyújtani vagy legalább megmutatni, hogy nem vagytok egyedül.
Reméljük, velünk tartotok!
B&B

 

Ahogy már korábban elkezdtük, hogy megosztjuk Veletek a szakértőinkkel való egymásra találást, most ’jószokásunkat’ folytatjuk. Anikót, a stílustanácsadónkat is a véletlennek köszönhetjük (már ha vannak véletlenek…). Nagyon sokszor téma volt közöttünk, hogy hogyan öltözködjünk most így megváltozva. Mindkettőnknek más okozott problémát, de a lényeg ugyan az volt, nem éreztük jól magunkat korábbi ruháinkban. Egyikünknél teljesen más testkép élt a fejben, mint amit a tükör mutatott. Másikunk egyszerűen már nem érezte komfortosnak azokat a ruhákat, amiket a szülés előtt annyira szívesen hordott!

Éppen egy bevásárló körutunk után a kirakatokat bambulva ’botlottunk’ Anikóba. :D

Kis közhellyel, így működik a vonzás törvénye… !!! ;)

Szóval Anikót megrohamozva, ontottuk rá kétségeinket, és egy kávé mellett görcsösen próbáltunk segítséget kérni Tőle.

Aztán a beszélgetés közben arra gondoltunk, biztos más anyuka is szívesen látna olyan ruha kombinációkat, amihez elég egy-egy új ruhadarabot, vagy kiegészítő megvásárolni, hogy teljesen újra gondoljuk öltözködésünket, és nem kell az egész gardróbunkat lecserélni. Így lett Anikó most már a mis kis csapatunk tagja, és a tudásával, tehetségével próbál segíteni nekünk, hogy stílusos anyukák legyünk! :)