...mert kell egy hely, amely feltöltődés anyának, mókázás a babának!

Blogális

Sziasztok!
Minden tapasztalatunkat, élményünket igyekszünk megosztani veletek a mindennapjainkból. Programokat szervezünk, próbálunk segítséget nyújtani vagy legalább megmutatni, hogy nem vagytok egyedül.
Reméljük, velünk tartotok!
B&B

Az előző bejegyzésben írtunk arról, hogy hogyan született meg az Anyakuckó gondolata. Történetünket folytatva megosztjuk veletek, hogy kik, miért, és mivel segítik törekvéseinket. Minden szakértőnk kiválasztásához kapcsolódik egy-egy személyes élmény. Ezeken az élményeken keresztül szeretnénk megmutatni miért Ők a mi segítőink.

A szülés időpontjához egyre jobban közeledve felmerült a nagy kérdés, mennyiből fogunk gazdálkodni ezután. A 11 évvel ezelőtti tapasztalat, mára már aktualitását vesztette. És bár gugli a barátunk, Ő sem szolgált egzakt válasszal…. A 86. oldal és 92. kalkulátor kipróbálása után (amikor gazdagabbak lettünk 26 válasszal, csak azt nem tudtuk, melyiket érezzük magunkénak) éreztük úgy, hogy valódi segítséget kell kérnünk. Nagyon kedves barátunkhoz dr. Subasicz Évához fordultunk. Ő volt az, aki türelmesen elmagyarázta mi, hogyan és milyen formában jár nekünk.

Évához fordultunk akkor is, amikor körvonalazódott az Anyakuckó gondolata. Megkértük legyen a szakértőnk, segítsen minden hozzánk forduló anyukának eligazodni a jogszabályok állandóan változó világában.

Éva az Anyakuckó munkáját nem csak jogi tudásával, hanem anyai tapasztalataival és a nőiesség mindennapi megélésével is segíti.

Hamarosan folytatjuk… a következő segítőnket a testünk nem éppen pozitív változása hozta…