...mert kell egy hely, amely feltöltődés anyának, mókázás a babának!

Blogális

Sziasztok!
Minden tapasztalatunkat, élményünket igyekszünk megosztani veletek a mindennapjainkból. Programokat szervezünk, próbálunk segítséget nyújtani vagy legalább megmutatni, hogy nem vagytok egyedül.
Reméljük, velünk tartotok!
B&B

Ma reggelre ismét nem aludtam túl magam, de legalább már süt a nap, és itt a tavasz (vagy talán már a nyár is)! Igaz többet aludtam, mint az elmúlt napokban, de még mindig nem az igazi. Ezeket a kis fogacskákat rendesen megszenvedjük... Idejét nem tudom mikor aludtam utoljára 7 órát egy huzamban.
Vannak időszakok, amikor azt gondolom, hogy na most, most talán végre visszaállt a régi rend! Aztán mégsem... És mindig eltervezem, hogy semmi gond, majd napközben picit szundítok én is. De nem, mert amikor Bubu elalszik, akkor én főzökmosoktakarítokdolgozoktanulokéssatöbbi...., és akkor még nem értem a sor végére!!!
Pedig nagyon kellene egy kis pihenés! Hipp-hopp itt a nyelvvizsga, aztán még fel sem eszmélek, és az ELSŐ találkozásunk Veletek, kismamákkal! Nagyon várom, és nagyon ideges vagyok! Csak még azt nem tudom, hogy miért jobban!? Az egyik egy folyamat lezárása, megkoronázása, a másik pedig egy folyamat kezdete...!!! Remélem egy nagyon hosszú, nagyon boldog folyamat lesz! :)