...mert kell egy hely, amely feltöltődés anyának, mókázás a babának!

Blogális

Sziasztok!
Minden tapasztalatunkat, élményünket igyekszünk megosztani veletek a mindennapjainkból. Programokat szervezünk, próbálunk segítséget nyújtani vagy legalább megmutatni, hogy nem vagytok egyedül.
Reméljük, velünk tartotok!
B&B

Gyötrelmes, embertpróbáló időszak... előttem és mögöttem is... Nem vagyok tökéletes sem anyának, sem nőnek, sem szeretőnek, de még munkaerőnek sem.
Míra most múlt 8 hónapos, Márkó lassan 10 éves. Egyikük a mozgás szárnyait próbálgatja, másikuk a szemtelenkedését. :-)
Próbáljuk a legjobb tudásunk szerint nevelni őket. Kicsit ösztönből, kicsit tapasztalatból, kicsit mások hatására. Mindenből egy kicsit. Anyukámnak szoktam mondani, hogy a gyereknevelés olyan vállalkozás, ahol ha jól csináltad, vagy nagyon elszúrtad, a visszaigazolást 20 év múlva kapod meg, amikor már a hajadra is kenheted...
Vállalkozás az Anyakuckó is. Természetesen igyekszünk a Társammal ezt is a legjobb tudásunk szerint csinálni. A visszaigazolást Te tudod megadni nekünk kedves olvasó és remélem, nem kell rá 20 évet várnunk. 
Azzal kezdtem, hogy gyötrelmes előttem és mögöttem is, igen némi magyarázattal: apa sokat dolgozik, fáradt, kimerült, a gyerekek mozgalmas mindennapokat biztosítanak és az Anyakuckó sok feladatot ad...
De azzal zárom, hogy megéri, mert rengeteg öröm és vidámság, remény és boldogság is van az úton, valahol ott a bal kanyar után... ;-)