...mert kell egy hely, amely feltöltődés anyának, mókázás a babának!

Blogális

Sziasztok!
Minden tapasztalatunkat, élményünket igyekszünk megosztani veletek a mindennapjainkból. Programokat szervezünk, próbálunk segítséget nyújtani vagy legalább megmutatni, hogy nem vagytok egyedül.
Reméljük, velünk tartotok!
B&B

Ahogy ígértük az előzőekben, folytatjuk szakértőink bemutatását.

Katona Renáta személyi tréner és életmód tanácsadóként erősíti csapatunkat, de ettől sokkal több nekünk. Kapcsolatunk évekre, helyesbítve évtizedekre tehető. :)

Kislány korunkban is voltak találkozási pontjaink a sport területén, de az igazi barátságunk a felnőtt korra tehető. Hol közelebb, hol távolabb sodort minket az élet, de a legutóbbi közeledésünk a terhességünknek köszönhető. Ott voltunk végig egymás mellett, így láthattuk, ki hogy csinálja végig ezt az időszakot. Mi a munkahelyünkről, Reni pedig gyakorlatilag az edzőteremből ment szülni. J

Aztán jöttek a babás hetek, és hónapok. Mindannyiunkról másképp mozdultak a 9 hónap alatt felkúszott kilók. Van, amelyikünknél minden szoptatott hónap egy mínusz kilót jelentett, de nem ez volt a jellemző. Nyúzottak voltunk, kialvatlanok, és a testünk sem abba az irányba változott, amerre szerettük volna. Renivel persze folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, és ismertük az Ő megélt szenvedéseit, küzdelmeit is. Akárhogy is, ez egy új élethelyzet, ahol nem minden esetben úgy alakulnak a változások, ahogy azt korábban elterveztük.  

Nagyon sokat segített abban, hogy megértsük, minden szervezet más, és a szoptatás alatt is teljesen más ’törvények’ uralkodnak. Az Ő hitvallása, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen! Mivel pontosan tudja, milyen rögös, kacskaringós út vezet vissza a sportig, olyan praktikus tanácsokat ad, amivel ’játszva’ beépíthetjük újra az életünkbe a mozgást. Először otthoni feladatok kialakításában segít, majd amikor már el tudsz járni sportolni, akkor is teljes mellszélességben számíthatsz rá. Reni hasznos tanácsait az Anyatuning oldalán is megtalálod.