...mert kell egy hely, amely feltöltődés anyának, mókázás a babának!

Blogális

Sziasztok!
Minden tapasztalatunkat, élményünket igyekszünk megosztani veletek a mindennapjainkból. Programokat szervezünk, próbálunk segítséget nyújtani vagy legalább megmutatni, hogy nem vagytok egyedül.
Reméljük, velünk tartotok!
B&B

 

Ismét egy mérföldkőhöz érkeztünk.  Igaz hatalmas logisztikát kívánt, hogy nyugodtan részt vehessünk a programokon, és a gyerkőcöket is biztonságos kézben tudhassuk, de jelentjük, megérte! :-)

Pénteken üzleti reggeli meghívásnak tettünk eleget. Kíváncsian érkeztünk, mert sohasem vettünk még részt ilyenen. Nagyon barátságos helyszínen, tökéletes szervezés mellett ettünk, kávéztunk, beszélgettünk és ami a legfontosabb, ismerkedtünk. Az új ismeretségek új ötleteket is adtak, amiket szépen sorban szeretnénk megszervezni és majd megosztani Veletek is. Jó volt végre egy kicsit visszacsempészni a régi életünket, még ha csak egy program erejéig is.

Szombaton a Dundi és Dögös rendezvényén voltunk, mint támogatók! J Elmondhatatlanul jó érzés volt látni a bejáratnál a molinón és a meghívókon az Anyakuckó logóját. Jó hangulatú buli volt, képes beszámolót az alábbi linken találtok:

 http://velvet.hu/trend/2013/10/06/dundi_es_dogos_divatshow/

Úgy érezzük ez a hétvége indította el az Anyakuckó életében a rendezvényeken való részvételt. Ígérjük a jövőben is meg fogunk ragadni minden lehetőséget, amiről azt gondoljuk, hogy olyan ötleteket, kapcsolatokat szerezhetünk vele, amivel az Anyukák életét könnyebbé tehetjük!