...mert kell egy hely, amely feltöltődés anyának, mókázás a babának!

Blogális

Sziasztok!
Minden tapasztalatunkat, élményünket igyekszünk megosztani veletek a mindennapjainkból. Programokat szervezünk, próbálunk segítséget nyújtani vagy legalább megmutatni, hogy nem vagytok egyedül.
Reméljük, velünk tartotok!
B&B

Az idei nyár kétségek százait hozta magával… Jó pár napja lent vagyunk a Balatonnál, és szerencsénkre (vagy balszerencsémre) ez a hét az idei nyár egyik legmelegebb hete. 

Én évek óta úgy gondolom, és úgy élek, hogy szuper jó a kánikula, a verőfényes napsütés, de 11 és 14 óra között kerülöm a nap sugarait. Na most, mióta Bella megszületett, azt gondoltam, ez annyiban változik/ szigorodik, hogy 11 körül a partról vissza a szállásra, és 14 után újra strand, mert ki az aki egy örökmozgót ebben az intervallumban az árnyékban tud tartani. Jobb nem kockáztatni, ez a meleg már senkinek sem egészséges, és még csak nem is jóleső. Igen ám, de a férjem nem így gondolta…. Újabb súrlódási pont! Szerintem Ő felelőtlen, hiszen a TV, rádió, orvos és még sorolhatnám hány csatorna, mind azt zengi, hogy ezt komolyan kell venni. Ő szerinte én vagyok az, aki teljesen ráparázik a dologra, és nézzek csak körbe, mennyien kint vannak a strandon, még kisebb gyerekekkel is.  Ennyi felelőtlen ember lenne???! ( szerintem igen :) )

De valljuk be, meg kell ’vizsgálni’ a másik oldalt is. Valószínű Ő gyerekkorában 0-24-ben (kis túlzással) kint volt a parton, vagy kertben, és láss csodát, nem lett semmi baja. Lehet én is többet voltam gyerekkoromban napon délidőben, de ugye akkor még nem volt ennyire káros  a nap, nem volt ekkora az ózon lyuk….stb. Lehet, hogy ez is egy túllihegett dolog, mint megannyi oltás, amivel nem értek egyet??? Nem tudom, és a Nap káros hatására is csak évek múltán derül fény, amikor már késő! Én nem kockáztatok, de a kompromisszum kedvéért keresném az arany középutat. De merre is van ebben az esetben…???